Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen ja lihaksia monipuolisesti muokkaava hierontamuoto, joka auttaa rentoutumaan ja lievittää lihaskireyksiä.

Purentalihashieronta

Purentalihashieronta voi auttaa lievittämään purentalihasten, kaulan ja kasvojen alueen jännitystä ja kipua sekä parantaa leukanivelen toimintaa.

Raskaushieronta

Raskaushieronta on hyvä ja turvallinen tapa hoitaa raskauden ajan kipuja ja jumitiloja. (Käytössä raskaustyynyt ja raskaana oleville huomioidut hieronta-asennot)

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Synnytyksen jälkeinen kuntoutus on tärkeä osa äitiyden kokemusta. Synnytyksen jälkeinen hieronta edistää äitejä palautumaan fyysisesti synnytyksestä.

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus auttaa tulevia vanhempia valmistautumaan fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti synnytykseen ja vauva-arkeen.

Rentouttava äitiysvyöhyketerapia


Äitiysvyöhyketerapia käsittää monia hoitoja, kuten: haikarahoito hormonitoiminnan tehostamiseksi kaikille raskaudesta haaveileville, raskausajan vyöhyketerapia raskauden aikasten vaivojen ja oireiden hoitoon, synnytyksen käynnistyshoito stimuloimaan synnytyssupistuksia ja edistämään synnytyksen luonnollista etenemistä sekä postpartum-hoito synnytyksen jälkeiseen toipumiseen.

Vauvavyöhyketerapia

Tulossa kesällä 2024.

Imetysohjaus
(WHO-sertifioitu imetysohjaaja)

Tulossa syksyllä 2024.


Kenelle palvelut on suunnattu?

Palvelumme on suunnattu vauvasta vaariin, kaikenlaisille ja kaiken ikäisille asiakkaille.

Hyvinvointi Nells tarjoaa klassista- , purentalihas-, raskaus- ja synnytyksen jälkeistä hierontaa, synnytysvalmennusta, erilaisia äitiysvyöhyketerapiahoitoja (mm. raskausajan vyöhyketerapia, synnytyksen käynnistyshoito, postpartum-hoito ja haikarahoito), elintapa- sekä ravitsemusvalmennusta. 2024 palveluihin on tulossa vielä vauvavyöhyketerapiaa ja imetysohjausta.