Hyvinvointi Nells

Yrittäjä Hyvinvointi Nellsin takana olen minä, Nea Martelius. Olen taustakoulutukseltani vakavasti sairaan lapsen ja nuoren hoitotyöhön (erityisesti keskosiin ja vauvoihin) erikoistunut sairaanhoitaja ja nyt tällä hetkellä vanhempainvapaalla 2023 syntyneen poikani kanssa. 

Äidiksi tultuani suhtautuminen aiempaan työhöni koki muutoksen ja aloin jo heti vanhempainvapaan alussa pohtia uutta uranäkymää. Olen jo muutaman vuoden ollut kiinnostunut yrittäjyydestä, joten halusin opiskella uuden ammatin, jossa voin hyödyntää aiempaa sairaanhoitajan osaamistani sekä toimia yrittäjänä. Hetken pohdittuani tutustuin koulutetun hierojan toimenkuvaan ja hain Suomen hierojakouluun opiskelemaan alaa. Jo ensimmäisten opintoviikkojen aikana hierojan opinnot ja ammatti tuntui omalta jutulta!

Perustin pari kuukautta opintojen alkamisen jälkeen Hyvinvointi Nells-yrityksen ja vuokrasin toimitilan, jossa aloin hiljalleen ottamaan asiakkaita vastaan ja kasvattaa omaa asiakaskuntaani ja osaamista jo opintojen aikana. Kävin myös lokakuussa 2023 SUHK:lla purentalihas- ja raskaushierontakoulutukset, sillä halusin laajentaa osaamistani ja palvelutarjontaani. Asiakkaat löysivät palveluni nopeasti ja vakituisia asiakkaitakin alkoi kertyä kiitettävästi heti yrityksen ovet avattuani.  

Olen kuitenkin aina rakastanut työskennellä vauvojen sekä raskaana olevien/jo synnyttäneiden äitien parissa. Aloin siis pohtia miten voisin viedä yritystoimintaani eteenpäin ja tarjota enemmän kyseiselle asiakasryhmälle suunnattuja palveluita ja näin laajentaa yritykseni toimenkuvaa sekä asiakaskuntaa ja kehittää omaa osaamistani vielä hieman seuraavalle tasolle.

Serkkuni alkoi opiskella viime syksynä Vauvahoivaklinikalla äitiys- ja vauvavyöhyketerapeutiksi ja tämä herätti mielenkiintoni ja päätin tutustua koulutukseen, johon päädyin sitten lähettämään hakemuksen ja tulin valituksi 12/2023 alkaneisiin opintoihin! Tämän koulutuksen myötä pystyn tarjoamaan lisää erilaisia palveluita raskaana oleville, raskaudesta haaveileville, jo synnyttäneille äideille sekä vauva-asiakkaille.

Koen, että ympyrä sulkeutuu, kun sairaanhoitajan tieto-taito ja osaamiseni sekä vyöhyketerapeutin - ja koulutetun hierojan palvelut lisätään yhteen; pystyn tarjoamaan hyvinvointia edistäviä palveluita kaikenlaisille ja ikäisille asiakkaille aina vauvasta vaariin ja näin tukemaan koko perheesi hyvinvointia!

Meille on tervetulleita kaikki asiakkaat juuri sellaisena kuin on; iästä, sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai mistään muusta riippumatta! Haluan toteuttaa palveluni lempeästi, terveyttä edistäen sekä asiakasta kuunnellen. Meillä jokainen asiakas kohdataan kiireettömästi ja hoitosuunnitelma tehdään yksilöllisesti, asiakkaan kokonaisvaltainen tilanne huomioiden.


Tervetuloa huolehtimaan hyvinvoinnistasi!

- Nea